Vikarieansökan

Timvikarie

VIKARIER

Vi söker nu dig som vill arbeta som vikarie på en eller flera av våra fyra förskolor. Du bör vara en trygg och mogen person som helst har en barnskötarutbildning i bagaget.

Du tycker om att arbeta i team och ser samarbete och att ställa upp på varandra som en självklarhet.

Du är en person som:

– Ser alla barn som kompetenta

– Är flexibel och beredd att rycka in på kort varsel

– Är en god förebild för såväl barn och föräldrar som kollegor

– Har barnens bästa i fokus

– Är ansvarstagande, handlingskraftig och lyhörd

– Är engagerad, nyfiken och kreativ i ditt arbete

– Ser möjligheter och lösningar istället för problem och hinder

– Talar svenska obehindrat och gärna något annat språk

Krav: Obehindrad svenska.

Anställningsform: Vikarie vid behov