Ansökan till Barnskötare

Barnskötare

BARNSKÖTARE

Vi söker en pålitlig och trygg barnskötare för tillsvidareanställning.

Du är en person som:

– Är flexibel

– Har lätt för att möta nya människor

– Är öppen som person och har lätt för att samarbeta

– Ser barn som kompetenta och har ett positivt förhållningssätt gentemot barn

– Bidrar till barns utveckling och lärande

Krav: Vi söker dig som har en fullgjord barnskötarutbildning och kommer därför enbart beakta de ansökningar som uppfyller detta krav. Sökande som ej uppfyller kravet kan ej räkna med någon återkoppling från oss i denna rekrytering.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning

Omfattning: 75-100%

Meriterande

För tjänsten är arbetslivserfarenhet inom förskoleverksamhet meriterande.

Andra uppgifter

Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett giltigt utdrag ur polisregistret.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Vill du veta mer om tjänsten eller oss på Eskilstuna Fria Förskola är du välkommen att kontakta rektor Linnea Hagström på 072-857 32 56 eller biträdande rektor Lina Morberg på 070-770 51 49.