Ansökan till vikarie

Vikarierande pedagog

Vikarierande pedagog

Vi söker pålitliga och trygga pedagoger som är intresserade av att arbeta som vikarier hos oss.

Du ska vara en person som:

– Är ansvarstagande, flexibel och lyhörd

– Har lätt för att möta nya människor

– Ser barn som kompetenta och har ett positivt förhållningssätt gentemot barn

– Bidrar till barns utveckling och lärande

– Är en god förebild för såväl barn och föräldrar som kollegor

– Har en god förmåga att möta såväl barn som föräldrar

– Är ansvarstagande, flexibel och lyhörd

– Är engagerad, nyfiken och kreativ i ditt arbete

– Ser möjligheter och lösningar

Krav: Vi söker dig som har en fullgjord barnskötarutbildning eller på annat sätt har skaffat motsvarande erfarenhet och kommer därför enbart beakta de ansökningar som uppfyller detta krav. Sökande som ej uppfyller kravet kan ej räkna med någon återkoppling från oss i denna rekrytering. Arbetslivserfarenhet inom förskoleverksamhet är meriterande.

Anställningsform: Vikarie vid behov/allmän visstid

Omfattning: 0-100%

Vill du veta mer om tjänsten eller oss på Eskilstuna Fria Förskola är du välkommen att kontakta rektor Linnea Hagström på 072-857 32 56 eller biträdande rektor Lina Morberg på 070-770 51 49.