Engagerad kock

Engagerad kock

Om arbetsplatsen

Eskilstuna Fria Förskola är en fristående verksamhet med fyra mindre förskolor i Eskilstuna Kommun.

Vår vision är att vara Eskilstunas bästa förskolor både för barn, vårdnadshavare och medarbetare. Vi vill ha glada barn som upplever sin vardag som meningsfull och som med glädje kommer till vår förskola varje dag. Vi vill ge barnen möjligheter till sociala möten med såväl andra barn som vuxna samt skapa en miljö där alla barn känner sig sedda och trygga.


Vilka söker vi?

KOCK

Vi söker nu en engagerad kock som vill vara med och driva en förskola i framkant och är intresserad av att bidra till vår fortsatta utveckling och framgång. Du bör vara trygg med att planera, strukturera och genomföra allt arbete i ett mindre tillagningskök. Det är en självklarhet för dig att följa de krav och riktlinjer som gäller för yrket samt att agera som förebild och inspiration för barn och kollegor i förskolan. Vi strävar efter att leva upp till våra ledord Välmående barn där kosten är en mycket viktig komponent och där du kommer vara en viktig del i arbetet mot en god hälsa för våra barn.

Du ska vara en person som tycker om att arbeta både enskilt och i team och som ser samarbete och att ställa upp på varandra som en självklarhet. Denna tjänst kräver också att du är beredd på att ställa upp i moment som ligger utanför den traditionella rollen som kock, till exempel att arbeta nära förskolans huvudpersoner – dvs barnen – på olika sätt samt att hjälpa till med allt som behöver ordnas i en liten verksamhet. Exempel på detta är lokalvård, transporter, inköp, logistik med mera.

Du är en kock som:

– Har relevant utbildning och yrkeserfarenhet

– Är tydlig och trygg i din yrkesroll

– Är en god förebild för såväl barn och föräldrar som kollegor

– Har en god förmåga att möta såväl barn som föräldrar

– Har barnens bästa i fokus

– Är ansvarstagande, flexibel och lyhörd

– Är engagerad, nyfiken och kreativ i ditt arbete

– Ser möjligheter och lösningar

Kvalifikationer

Krav: Kockutbildning (eller likvärdig utbildning) och relevant yrkeserfarenhet. Vi kommer enbart beakta de ansökningar som uppfyller dessa krav. Sökande som ej uppfyller kraven kan ej räkna med någon återkoppling från oss i denna rekrytering.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning

Omfattning: 80-100%

Tillträde: Våren 2023

Vill du veta mer om tjänsten eller oss på Eskilstuna Fria Förskola är du välkommen att kontakta rektor Linnea Hagström på 072-857 32 56 eller biträdande rektor Cecilia Gerhardsson på 072-891 12 61.


Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att det låter intressant, tveka då inte att skicka in ditt CV och personligt brev till oss. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här