Ansökan till Förskollärare

Förskollärare

FÖRSKOLLÄRARE

Vi söker nu en legitimerad förskollärare som vill vara med och driva en förskola i framkant och är intresserad av utvecklingsfrågor. Du bör vara trygg med att planera, strukturera, leda och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan och andra styrdokument samt ha goda kunskaper i arbetet med såväl systematiskt kvalitetsarbete som pedagogisk dokumentation.

Du ska vara en person som tycker om att arbeta i team och som ser samarbete och att ställa upp på varandra som en självklarhet.

– Ser alla barn som kompetenta

– Är tydlig och trygg i din yrkesroll

– Är en god förebild för såväl barn och föräldrar som kollegor

– Har en god förmåga att möta såväl barn som föräldrar

– Har barnens bästa i fokus

– Är ansvarstagande, flexibel och lyhörd

– Är engagerad, nyfiken och kreativ i ditt arbete

– Ser möjligheter och lösningar

– Gärna vill utvecklas i din roll som förskollärare

Krav: Förskollärarexamen och förskollärarlegitimation. Vi kommer enbart beakta de ansökningar som uppfyller dessa krav. Sökande som ej uppfyller kraven kan ej räkna med någon återkoppling från oss i denna rekrytering.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning

Omfattning: 100%

Vill du veta mer om tjänsten eller oss på Eskilstuna Fria Förskola är du välkommen att kontakta rektor Linnea Hagström på 072-857 32 56 eller biträdande rektor Lina Morberg på 070-770 51 49.