Ansökan till Förskollärare

Förskollärare

Om arbetsplatsen

Eskilstuna Fria Förskola är en fristående verksamhet med fyra mindre förskolor i Eskilstuna Kommun.

Vår vision är att ge varje barn dagar som utmanar och lockar till lek och lärande. Tillsammans har vi som ambition att erbjuda barnen en varierad, utforskande och utmanande verksamhet där lek och lärande går hand i hand och där barnens intressen ligger i fokus. Vi vill ha glada barn som upplever sin vardag som meningsfull och som med glädje kommer till vår förskola varje dag. Vi vill ge barnen möjligheter till sociala möten med såväl andra barn som vuxna samt skapa en miljö där alla barn känner sig sedda och trygga.


Vilka söker vi?

FÖRSKOLLÄRARE

Vi söker nu en legitimerad förskollärare som vill vara med och driva en förskola i framkant och är intresserad av utvecklingsfrågor. Du bör vara trygg med att planera, strukturera, leda och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan och andra styrdokument samt ha goda kunskaper i arbetet med såväl systematiskt kvalitetsarbete som pedagogisk dokumentation.

Du ska vara en person som tycker om att arbeta i team och som ser samarbete och att ställa upp på varandra som en självklarhet.

Du är en förskollärare som:

– Ser alla barn som kompetenta

– Är tydlig och trygg i din yrkesroll

– Är en god förebild för såväl barn och föräldrar som kollegor

– Har en god förmåga att möta såväl barn som föräldrar

– Har barnens bästa i fokus

– Är ansvarstagande, flexibel och lyhörd

– Är engagerad, nyfiken och kreativ i ditt arbete

– Ser möjligheter och lösningar

– Gärna vill utvecklas i din roll som förskollärare

Kvalifikationer

Krav: Förskollärarexamen och förskollärarlegitimation. Vi kommer enbart beakta de ansökningar som uppfyller dessa krav. Sökande som ej uppfyller kraven kan ej räkna med någon återkoppling från oss i denna rekrytering.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning

Omfattning: 100%

Tillträde: Efter överenskommelse

Vill du veta mer om tjänsten eller oss på Eskilstuna Fria Förskola är du välkommen att kontakta rektor Linnea Hagström på 072-857 32 56 eller biträdande rektor Lina Morberg på 070-770 51 49.


Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att det låter intressant, tveka då inte att skicka in ditt CV och personligt brev till oss. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här