Legitimerad förskollärare

FÖRSKOLLÄRARE TILL LITEN FÖRSKOLA I ESKILSTUNA KOMMUN

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och trivs bäst i det lilla sammanhanget. Eskilstuna Fria Förskola driver mindre förskolor med små barngrupper och arbetslag som jobbar tätt tillsammans.

Vi söker dig som vill vara med att skapa världens bästa plats för barn. Du ska bidra till att barnen känner sig trygga, har roligt och får upplevelser att ha med sig livet ut.

Vi vill erbjuda innehållsrika och utvecklande dagar för barnen för att skapa de bästa förutsättningarna för en bra start i livet vilket innebär att du som söker bör vara en pedagog som brinner för att stimulera barnens kontinuerliga lärande och utveckling.

Rollen som förskollärare innebär att du ansvarar för att uppdraget genomförs enligt styrdokumenten och att du tillsammans med kollegor kan förverkliga läroplanens mål och värdegrund i samklang med vår profilering Välmående barn. Du bör vara trygg med att planera, strukturera, leda och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan och andra styrdokument samt ha goda kunskaper i arbetet med såväl systematiskt kvalitetsarbete som pedagogisk dokumentation.

Vår förväntan är att du tar ansvar för att driva det pedagogiska arbetet på förskolan och att du tillsammans med arbetslaget gör varje dag speciell för alla barn på förskolan.

• Ser alla barn som kompetenta
  • Är tydlig och trygg i din yrkesroll
  • Är en god förebild för såväl barn och föräldrar som kollegor
  • Har barnens bästa i fokus
  • Har förmåga att leda arbetet i enlighet med styrdokumenten för att nå målen och kvalitetssäkra utbildningen.
  • Värdesätta ett nära samarbete med kollegor och känner dig trygg i att arbeta både självständigt och vägledande.
  • Är aktiv och intresserad av att driva och delta i förskolans utvecklingsarbete och vill gärna utvecklas i din roll som förskollärare

Krav: Förskollärarexamen och förskollärarlegitimation. Vi kommer enbart beakta de ansökningar som uppfyller dessa krav. Sökande som ej uppfyller kraven kan ej räkna med någon återkoppling från oss i denna rekrytering.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, sex månaders provanställning.

Omfattning: 100%

Fyll i formuläret nedan, vi kontaktar kvalificerade sökande för en personlig intervju: