Erfaren pedagog till Fria Förskolan

Vi söker nu dig som är en utbildad pedagog med värdefulla erfarenheter från förskola eller annan relevant skolform. Du kan vara en välmeriterad barnskötare men ännu hellre en legitimerad förskollärare som vill ta ett nytt steg i karriären. Du är driven och glad med ett brinnande engagemang kring pedagogiskt arbete. Det är en självklarhet för dig att med läroplanen och gemensamt satta mål som grund jobba för barnens, kollegornas och hela förskolans bästa.

Vi erbjuder möjligheten att jobba tillsammans med engagerade kollegor på en av våra små förskolor i Eskilstuna Kommun. Vi är övertygade om nyttan med att hålla nere antalet barn för att kunna ge den tid och uppmärksamhet som krävs. Vi tror att även du vill ge det lilla extra som krävs för att barnen ska få en så givande tid som möjligt i förskolan.

För att passa in i rollen och hos oss är du en glad och engagerad person som strävar efter att med glädje och passion uppnå vår slogan Välmående barn. Du måste trivas med att arbeta både ensam och i grupp och du är bekväm i alla situationer som uppstår på en mindre förskola i kontakten med kollegor och föräldrar. Det är självklart för dig att alltid tänka på barnens bästa och att ställa upp för dina kollegor så att ni tillsammans alltid löser era uppgifter på bästa möjliga sätt.

• Har tidigare erfarenhet som pedagog
  • Är engagerad i arbetet med att uppnå våra mål

Omfattning: Heltid, dagtid. Tjänsten innebär inledningsvis ett föräldravikariat men rätt sökande kan bli aktuell för en tillsvidaretjänst.

Eskilstuna Fria Förskola driver tre mindre förskolor i Eskilstuna kommun med totalt 82 barn i åldrarna 1-5 år. Vill du veta mer om oss på Eskilstuna Fria Förskola är du välkommen att läsa mer här på www.friaforskolan.com eller skicka in din intresseanmälan via formuläret nedan så återkommer vi till dig om vi vill boka in ett möte: