Vi söker förskollärare med ledaregenskaper

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare med flerårig erfarenhet från yrket som vill vara med och utveckla våra förskolor. Du är driven och glad med ett brinnande engagemang kring pedagogiskt arbete. Det är en självklarhet för dig att med läroplanen och gemensamt satta mål som grund jobba för barnens, kollegornas och hela förskolans bästa.

Vi erbjuder möjligheten att ta ett steg vidare i din karriär genom att växa in i en roll som ansvarig för en av våra förskolor i Eskilstuna. Vi ser därför att du är en pedagog med höga ambitioner som är trygg i att leda andra och agerar som en förebild för dina kollegor.

För att passa in i rollen och hos oss är du en glad och engagerad person som strävar efter att ge det lilla extra för att uppnå vår slogan Välmående barn. Du måste trivas med att arbeta både ensam och i grupp och du är bekväm i alla situationer som uppstår på en mindre förskola i kontakten med kollegor och föräldrar. Det är självklart för dig att alltid tänka på barnens bästa och att ställa upp för dina kollegor så att ni tillsammans alltid löser era uppgifter på bästa möjliga sätt.

• Har tidigare erfarenhet som förskollärare
  • Har en förmåga att leda och organisera
  • Är drivande i arbetet med att utforma och uppnå våra mål
  • Gärna vill utvecklas i din roll som förskollärare

Omfattning: Heltid, dagtid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Eskilstuna Fria Förskola driver tre mindre förskolor i Eskilstuna kommun med totalt 82 barn i åldrarna 1-5 år. Vill du veta mer om oss på Eskilstuna Fria Förskola är du välkommen att läsa mer här på www.friaforskolan.com eller skicka in din intresseanmälan via formuläret nedan så återkommer vi till dig om vi vill boka in ett möte: