Långt vikariat på Fria Förskolan

friaforskolanLångtidsvikare till Fria Förskolan

Vi söker dig som är en driven, glad och flexibel person som vill jobba som vikarie på en av våra förskolor i Eskilstuna. Du har utbildning som barnskötare och troligen tidigare erfarenhet från arbete i förskola eller liknande.

Nu finns chansen att jobba som vikarie hos oss under en längre period. Vi erbjuder rätt person ett vikariat på heltid med månadslön och ordinarie anställningsvillkor såsom semesterrätt, friskvårdsbidrag, företagshälsovård etc.

För att passa in i rollen och hos oss är du en glad och engagerad person som strävar efter att ge det lilla extra för att uppnå vår slogan Välmående barn. Du måste trivas med att arbeta både ensam och i grupp och du är bekväm i alla situationer som uppstår på en mindre förskola i kontakten med kollegor och föräldrar. Det är självklart för dig att alltid tänka på barnens bästa och att ställa upp för dina kollegor så att ni tillsammans alltid löser era uppgifter på bästa möjliga sätt.

• Har tidigare erfarenhet som pedagog/barnskötare
  • Brinner för att jobba med barn
  • Är drivande i arbetet med att uppnå våra mål
  • Gärna vill utvecklas i din roll som barnskötare