/ Vi söker vikarier

friaforskolanVikarier till Fria Förskolan

Vi söker dig som är en glad och flexibel person som vill jobba som vikarie på en eller flera av våra förskolor i Eskilstuna. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat som barnskötare eller förskollärare och vi tror att en anställning som vikarie hos oss går att kombinera med ett annat jobb eller med t.ex. studier.

För att passa in i rollen och hos oss är du en glad och engagerad person som strävar efter att ge det lilla extra för att uppnå vår slogan Välmående barn. Du måste trivas med att arbeta både ensam och i grupp och du är bekväm i alla situationer som uppstår på en mindre förskola i kontakten med kollegor och föräldrar. Det är självklart för dig att alltid tänka på barnens bästa och att ställa upp för dina kollegor så att ni tillsammans alltid löser era uppgifter på bästa möjliga sätt. Vi vill komma i kontakt med dig som är flexibel och gärna rycker in när det behövs och med det som behövs.

• Har tidigare erfarenhet som pedagog/barnskötare
  • Brinner för att jobba med barn
  • Gärna vill utvecklas i din roll som barnskötare

Eskilstuna Fria Förskola driver tre mindre förskolor i Eskilstuna kommun med totalt 82 barn i åldrarna 1-5 år. Vill du veta mer om oss på Eskilstuna Fria Förskola är du välkommen att läsa mer här på www.friaforskolan.com eller skicka in din intresseanmälan via formuläret nedan så kontaktar vi dig: