/ Jobba hos oss

friaforskolanUtbildad barnskötare till Fria Förskolan

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och som gärna har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som pedagog för anställning på någon av våra tre förskolor i Eskilstuna.

För att passa in i rollen och hos oss är du en glad och engagerad person som strävar efter att ge det lilla extra för att uppnå vår slogan Välmående barn. Du måste trivas med att arbeta både ensam och i grupp och du är bekväm i alla situationer som uppstår på en mindre förskola i kontakten med kollegor och föräldrar. Det är självklart för dig att alltid tänka på barnens bästa och att ställa upp för dina kollegor så att ni tillsammans alltid löser era uppgifter på bästa möjliga sätt. Vi vill komma i kontakt med dig som vill utvecklas tillsammans med oss. Hos oss finns goda möjligheter till ditt första eller nästa steg i yrkeslivet.

Du är en barnskötare som:

• Har relevant utbildning som pedagog/barnskötare
  • Är en god förebild för såväl barn och föräldrar som kollegor
  • Brinner för att jobba med barn
  • Gärna vill utvecklas i din roll som barnskötare

Eskilstuna Fria Förskola driver tre mindre förskolor i Eskilstuna kommun med totalt 82 barn i åldrarna 1-5 år. Vill du veta mer om oss på Eskilstuna Fria Förskola är du välkommen att läsa mer här på www.friaforskolan.com eller skicka in din intresseanmälan via formuläret nedan så kontaktar vi dig:

.