/ Jobba hos oss

Legitimerad förskollärare till Slagsta

Vi söker en engagerad förskollärare med eller utan tidigare erfarenhet av yrket för heltidsanställning på vår trevliga förskola i Slagsta, Eskilstuna. För att passa in i rollen och hos oss är du en driven person som strävar efter att ge det lilla extra för att uppnå vår slogan Välmående barn. Du måste trivas med att ta stort ansvar både ensam och i grupp och du är bekväm i alla situationer som uppstår på en mindre förskola i kontakten med kollegor och föräldrar. Du är självklart trygg med att planera, strukturera, leda och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan och andra styrdokument samt ha goda kunskaper i arbetet med såväl systematiskt kvalitetsarbete som pedagogisk dokumentation.

• Har förskollärarexamen och är legitimerad förskollärare
  • Ser alla barn som kompetenta
  • Är tydlig och trygg i din yrkesroll
  • Är en god förebild för såväl barn och föräldrar som kollegor