/ Om oss

Eskilstuna Fria Förskola AB driver tre förskolor som har en lång tradition av småskalighet och trygghet. Vi är övertygade om att vår framgång ligger i att få nöjda barn, föräldrar och personal.

Ansvariga för Fria Förskolan är Linnea Hagström och Joakim Lindberg. Vi är ca 20 anställda och vi har Eskilstuna kommuns tillstånd att bedriva tre förskolor för upp till totalt 77 barn i åldrarna 1-5 år.

Fria Förskolan finns på Odengatan 40 och Brusensgatan 5c i Eskilstuna samt på Edevägen i Skogstorp. Rummen uppmuntrar till lek och lärande och ger möjligheter till såväl sociala möten som språkligt och matematiskt utmanande aktiviteter. Våra förskolor är placerade i bostadsområden med närhet till såväl lekparker som skog och grönområden.

Tillbaka till startsidan